OVER TREBS

Trebs BV is een internationale producent van innovatieve consumenten producten. Ons concept bestaat uit klein huishoudelijke producten, beveiligingsproducten en doe-het-zelf producten. Het assortiment onderscheidt zich door het aanbod van niche producten met een hoge kwaliteit, groot gebruiksgemak en een oogstrelend design. 

 

Middels onze eigen medewerkers, duurzame partners en distributeurs werken wij aan een verdere uitbouw van het succes van Trebs BV. Wij geloven sterk in enthousiasme, professionaliteit en loyaliteit en proberen op innovatieve wijze in te spelen op nieuwe ontwikkelingen, trends en behoeften waarbij verantwoord ondernemen niet uit het oog verloren wordt. Zowel op onze hoofdvestiging in Nuth als op ons eigen kantoor in Hong Kong staan productontwikkeling, kwaliteitscontrole, after-sales service en een perfecte logistieke afstemming hoog in het vaandel.

 

Trebs heeft een professioneel team van zeer enthousiaste en gemotiveerde medewerkers met veel ervaring in uiteenlopende vakgebieden. Als u vragen heeft over Trebs of onze producten dan staan wij ten alle tijden voor u klaar.

 

Algemene voorwaarden